Waar Everdome kopen

  EVERDOME KOERS

  0.0004892

  -0.97 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  DOME naar EUR

  *
  DOME

  0.0004892

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Everdome

  De Everdome koers van vandaag is €0.0004892 met een 24 uurs handelsvolume van €528,813. Wij werken de DOME koers in realtime bij naar EUR. Everdome is de afgelopen 24 uur met 1.02 gedaald. Everdome staat in de Crypto.nl ranglijst op #1334, met een marktkapitalisatie van €528,813. Er zijn 26,985,148,315 van de 100,000,000,000 DOME tokens in circulatie. Wil je Everdome kopen? Ga dan naar de Everdome exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Everdome snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Everdome

  Hoe koop je Everdome Token (DOME)

  Leer hoe je eenvoudig Everdome Token (DOME) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Everdome Token (DOME) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DOME:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Everdome met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je DOME wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DOME vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DOME te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  ZT

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  LATOKEN

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  BKEX

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Everdome Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DOME met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Everdome Tokens kopen

  Je bent nu klaar om DOME te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DOME voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DOME. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DOME koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Everdome Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Everdome

  Wij hebben 13 exchanges in de vergelijk tool die Everdome verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar DOME bewaren

  Je kan DOME bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DOME tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Everdome-token kopen Vind een exchange om DOME te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Everdome tokens verkopen Je kan jouw DOME verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Everdome tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DOME wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DOME dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Everdome Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DOME zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met DOME
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)