Waar Everscale kopen

EVERSCALE KOERS

€ 0,05

+3.20 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

EVER naar EUR

*
EVER

€ 0,05

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Everscale

De Everscale koers van vandaag is €0.05 met een 24 uurs handelsvolume van €168,695. Wij werken de EVER koers in realtime bij naar EUR. Everscale is de afgelopen 24 uur met 3.20 toegenomen. Everscale staat in de Crypto.nl ranglijst op #397, met een marktkapitalisatie van €99,902,505. Er zijn 1,969,376,855 van de 2,114,470,268 EVER tokens in circulatie. Wil je Everscale kopen? Ga dan naar de Everscale exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Everscale snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Everscale

Hoe koop je Everscale Token (EVER)

Leer hoe je eenvoudig Everscale Token (EVER) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Everscale Token (EVER) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van EVER:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Everscale met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je EVER wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van EVER vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om EVER te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

4
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

5
*
HTX

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Everscale Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om EVER met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Everscale Tokens kopen

Je bent nu klaar om EVER te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om EVER voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van EVER. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ EVER koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Everscale Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Everscale

Wij hebben 13 exchanges in de vergelijk tool die Everscale verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar EVER bewaren

Je kan EVER bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de EVER tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Everscale-token kopen Vind een exchange om EVER te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Everscale tokens verkopen Je kan jouw EVER verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Everscale tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw EVER wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan EVER dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Everscale Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van EVER zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met EVER
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)