Waar Filecoin kopen

  FILECOIN KOERS

  6.15

  -0.60 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  FIL naar EUR

  *
  FIL

  6.15

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Filecoin

  De Filecoin koers van vandaag is €6.15 met een 24 uurs handelsvolume van €170,359,283. Wij werken de FIL koers in realtime bij naar EUR. Filecoin is de afgelopen 24 uur met 0.65 gedaald. Filecoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #31, met een marktkapitalisatie van €170,359,283. Er zijn 542,373,808 van de 1,960,569,285 FIL tokens in circulatie. Wil je Filecoin kopen? Ga dan naar de Filecoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Filecoin snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Filecoin

  Hoe koop je Filecoin Token (FIL)

  Leer hoe je eenvoudig Filecoin Token (FIL) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Filecoin Token (FIL) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van FIL:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Filecoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je FIL wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van FIL vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om FIL te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Bitvavo

  Price:

  € 3,14

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 3,14

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  Hotbit

  Price:

  € 3,89

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  4
  *
  Gate.io

  Price:

  € 3,13

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  MEXC

  Price:

  € 3,13

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Filecoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om FIL met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Filecoin Tokens kopen

  Je bent nu klaar om FIL te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om FIL voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van FIL. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ FIL koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Filecoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Filecoin

  Wij hebben 99 exchanges in de vergelijk tool die Filecoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar FIL bewaren

  Je kan FIL bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de FIL tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Filecoin-token kopen Vind een exchange om FIL te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Filecoin tokens verkopen Je kan jouw FIL verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Filecoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw FIL wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan FIL dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Filecoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van FIL zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met FIL
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)