Waar Firmachain kopen

FIRMACHAIN KOERS

€ 0,03

+5.97 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

FCT naar EUR

*
FCT

€ 0,03

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Firmachain

De Firmachain koers van vandaag is €0.03 met een 24 uurs handelsvolume van €511,889. Wij werken de FCT koers in realtime bij naar EUR. Firmachain is de afgelopen 24 uur met 5.97 toegenomen. Firmachain staat in de Crypto.nl ranglijst op #852, met een marktkapitalisatie van €26,896,438. Er zijn 865,056,429 van de 873,258,095.571 FCT tokens in circulatie. Wil je Firmachain kopen? Ga dan naar de Firmachain exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Firmachain snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Firmachain

Hoe koop je Firmachain Token (FCT)

Leer hoe je eenvoudig Firmachain Token (FCT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Firmachain Token (FCT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van FCT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Firmachain met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je FCT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van FCT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om FCT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
Poloniex

Points:

50

Rating:

0

3
*
Bithumb

Points:

50

Rating:

0

4
*
Upbit

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Firmachain Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om FCT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Firmachain Tokens kopen

Je bent nu klaar om FCT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om FCT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van FCT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ FCT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Firmachain Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Firmachain

Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die Firmachain verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar FCT bewaren

Je kan FCT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de FCT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Firmachain-token kopen Vind een exchange om FCT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Firmachain tokens verkopen Je kan jouw FCT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Firmachain tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw FCT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan FCT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Firmachain Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van FCT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met FCT
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)