Waar Firo kopen

FIRO KOERS

€ 1,15

+3.98 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

FIRO naar EUR

*
FIRO

€ 1,17

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Firo

De Firo koers van vandaag is €1.15 met een 24 uurs handelsvolume van €996,512. Wij werken de FIRO koers in realtime bij naar EUR. Firo is de afgelopen 24 uur met 3.98 toegenomen. Firo staat in de Crypto.nl ranglijst op #1091, met een marktkapitalisatie van €16,097,218. Er zijn 13,814,112 van de 21,400,000 FIRO tokens in circulatie. Wil je Firo kopen? Ga dan naar de Firo exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Firo snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Firo

Hoe koop je Firo Token (FIRO)

Leer hoe je eenvoudig Firo Token (FIRO) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Firo Token (FIRO) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van FIRO:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Firo met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je FIRO wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van FIRO vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om FIRO te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

4
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

5
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Firo Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om FIRO met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Firo Tokens kopen

Je bent nu klaar om FIRO te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om FIRO voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van FIRO. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ FIRO koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Firo Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Firo

Wij hebben 34 exchanges in de vergelijk tool die Firo verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar FIRO bewaren

Je kan FIRO bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de FIRO tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Firo-token kopen Vind een exchange om FIRO te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Firo tokens verkopen Je kan jouw FIRO verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Firo tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw FIRO wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan FIRO dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Firo Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van FIRO zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met FIRO
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)