Waar Frax kopen

FRAX KOERS

€ 0,92

+0.24 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

FRAX naar EUR

*
FRAX

€ 0,92

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Frax

De Frax koers van vandaag is €0.92 met een 24 uurs handelsvolume van €10,059,124. Wij werken de FRAX koers in realtime bij naar EUR. Frax is de afgelopen 24 uur met 0.24 toegenomen. Frax staat in de Crypto.nl ranglijst op #143, met een marktkapitalisatie van €594,916,964. Er zijn 649,434,271 van de 649,434,270.519 FRAX tokens in circulatie. Wil je Frax kopen? Ga dan naar de Frax exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Frax snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Frax

Hoe koop je Frax Token (FRAX)

Leer hoe je eenvoudig Frax Token (FRAX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Frax Token (FRAX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van FRAX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Frax met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je FRAX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van FRAX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om FRAX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*
Uniswap v2

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Frax Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om FRAX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Frax Tokens kopen

Je bent nu klaar om FRAX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om FRAX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van FRAX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ FRAX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Frax Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Frax

Wij hebben 59 exchanges in de vergelijk tool die Frax verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar FRAX bewaren

Je kan FRAX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de FRAX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Frax-token kopen Vind een exchange om FRAX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Frax tokens verkopen Je kan jouw FRAX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Frax tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw FRAX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan FRAX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Frax Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van FRAX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met FRAX
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)