Waar Gemini Dollar kopen

GEMINI DOLLAR KOERS

€ 0,92

-0.39 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

GUSD naar EUR

*
GUSD

€ 0,92

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Gemini Dollar

De Gemini Dollar koers van vandaag is €0.92 met een 24 uurs handelsvolume van €1,121,095. Wij werken de GUSD koers in realtime bij naar EUR. Gemini Dollar is de afgelopen 24 uur met 0.39 gedaald. Gemini Dollar staat in de Crypto.nl ranglijst op #343, met een marktkapitalisatie van €102,567,597. Er zijn 111,611,195 van de 111,611,195.22 GUSD tokens in circulatie. Wil je Gemini Dollar kopen? Ga dan naar de Gemini Dollar exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Gemini Dollar snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Gemini Dollar

Hoe koop je Gemini Dollar Token (GUSD)

Leer hoe je eenvoudig Gemini Dollar Token (GUSD) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Gemini Dollar Token (GUSD) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van GUSD:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Gemini Dollar met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je GUSD wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van GUSD vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om GUSD te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

3
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

4
*
XT.COM

Points:

50

Rating:

0

5
*
HitBTC

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Gemini Dollar Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om GUSD met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Gemini Dollar Tokens kopen

Je bent nu klaar om GUSD te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om GUSD voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van GUSD. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ GUSD koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Gemini Dollar Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Gemini Dollar

Wij hebben 21 exchanges in de vergelijk tool die Gemini Dollar verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar GUSD bewaren

Je kan GUSD bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de GUSD tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Gemini Dollar-token kopen Vind een exchange om GUSD te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Gemini Dollar tokens verkopen Je kan jouw GUSD verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Gemini Dollar tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw GUSD wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan GUSD dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Gemini Dollar Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van GUSD zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met GUSD
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)