Waar GenomesDAO GENE kopen

GENOMESDAO GENE KOERS

€ 0.00286570

+18.23 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

$GENE naar EUR

*
$GENE

$ 0.00245472

Koers

0.00

Transactiekosten

Over GenomesDAO GENE

De GenomesDAO GENE koers van vandaag is €0.00286570 met een 24 uurs handelsvolume van €6,136. Wij werken de $GENE koers in realtime bij naar EUR. GenomesDAO GENE is de afgelopen 24 uur met 18.23 toegenomen. GenomesDAO GENE staat in de Crypto.nl ranglijst op #2995, met een marktkapitalisatie van €669,534. Er zijn 270,847,054 van de 1,000,000,000 $GENE tokens in circulatie. Wil je GenomesDAO GENE kopen? Ga dan naar de GenomesDAO GENE exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om GenomesDAO GENE snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over GenomesDAO GENE

Hoe koop je GenomesDAO GENE Token ($GENE)

Leer hoe je eenvoudig GenomesDAO GENE Token ($GENE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. GenomesDAO GENE Token ($GENE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van $GENE:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van GenomesDAO GENE met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je $GENE wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van $GENE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om $GENE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
Camelot

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en GenomesDAO GENE Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om $GENE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: GenomesDAO GENE Tokens kopen

Je bent nu klaar om $GENE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om $GENE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van $GENE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ $GENE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je GenomesDAO GENE Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met GenomesDAO GENE

Wij hebben 6 exchanges in de vergelijk tool die GenomesDAO GENE verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar $GENE bewaren

Je kan $GENE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de $GENE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar GenomesDAO GENE-token kopen Vind een exchange om $GENE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je GenomesDAO GENE tokens verkopen Je kan jouw $GENE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw GenomesDAO GENE tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw $GENE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan $GENE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief GenomesDAO GENE Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van $GENE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met $GENE
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)