Waar Gifto kopen

GIFTO KOERS

0.03611613

+40.12 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

GTO naar EUR

*
GTO

0.03611613

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Gifto

De Gifto koers van vandaag is €0.03611613 met een 24 uurs handelsvolume van €84,965. Wij werken de GTO koers in realtime bij naar EUR. Gifto is de afgelopen 24 uur met 39.89 toegenomen. Gifto staat in de Crypto.nl ranglijst op #621, met een marktkapitalisatie van €84,965. Er zijn 662,679,535 van de 1,000,000,000 GTO tokens in circulatie. Wil je Gifto kopen? Ga dan naar de Gifto exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Gifto snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Gifto

Hoe koop je Gifto Token (GTO)

Leer hoe je eenvoudig Gifto Token (GTO) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Gifto Token (GTO) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van GTO:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Gifto met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je GTO wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van GTO vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om GTO te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
ZT

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

0


2
*
Hoo

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

0


3
*
Bitrue

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


4
*
Binance

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

0


5
*
OKX

Price:

€ 0,02

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Gifto Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om GTO met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Gifto Tokens kopen

Je bent nu klaar om GTO te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om GTO voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van GTO. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ GTO koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Gifto Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Gifto

Wij hebben 17 exchanges in de vergelijk tool die Gifto verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar GTO bewaren

Je kan GTO bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de GTO tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Gifto-token kopen Vind een exchange om GTO te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Gifto tokens verkopen Je kan jouw GTO verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Gifto tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw GTO wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan GTO dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Gifto Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van GTO zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met GTO
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)