Waar Good Games Guild kopen

GOOD GAMES GUILD KOERS

€ 0,03

-0.37 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

GGG naar EUR

*
GGG

€ 0,03

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Good Games Guild

De Good Games Guild koers van vandaag is €0.03 met een 24 uurs handelsvolume van €297,003. Wij werken de GGG koers in realtime bij naar EUR. Good Games Guild is de afgelopen 24 uur met 0.37 gedaald. Good Games Guild staat in de Crypto.nl ranglijst op #2526, met een marktkapitalisatie van €1,317,439. Er zijn 40,000,000 van de 100,000,000 GGG tokens in circulatie. Wil je Good Games Guild kopen? Ga dan naar de Good Games Guild exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Good Games Guild snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Good Games Guild

Hoe koop je Good Games Guild Token (GGG)

Leer hoe je eenvoudig Good Games Guild Token (GGG) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Good Games Guild Token (GGG) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van GGG:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Good Games Guild met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je GGG wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van GGG vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om GGG te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Good Games Guild Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om GGG met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Good Games Guild Tokens kopen

Je bent nu klaar om GGG te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om GGG voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van GGG. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ GGG koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Good Games Guild Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Good Games Guild

Wij hebben 9 exchanges in de vergelijk tool die Good Games Guild verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar GGG bewaren

Je kan GGG bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de GGG tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Good Games Guild-token kopen Vind een exchange om GGG te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Good Games Guild tokens verkopen Je kan jouw GGG verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Good Games Guild tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw GGG wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan GGG dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Good Games Guild Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van GGG zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met GGG
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)