Waar Graviton kopen

GRAVITON KOERS

€ 0.00154076

-1.43 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

GRAV naar EUR

*
GRAV

$ 0.00154076

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Graviton

De Graviton koers van vandaag is €0.00154076 met een 24 uurs handelsvolume van €1,259. Wij werken de GRAV koers in realtime bij naar EUR. Graviton is de afgelopen 24 uur met 1.43 gedaald. Graviton staat in de Crypto.nl ranglijst op #2551, met een marktkapitalisatie van €1,420,470. Er zijn 921,929,045 van de 2,667,281,601.641 GRAV tokens in circulatie. Wil je Graviton kopen? Ga dan naar de Graviton exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Graviton snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Graviton

Hoe koop je Graviton Token (GRAV)

Leer hoe je eenvoudig Graviton Token (GRAV) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Graviton Token (GRAV) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van GRAV:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Graviton met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je GRAV wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van GRAV vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om GRAV te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Uniswap v3 (Ethereum)

Points:

50

Rating:

0

2
*
SushiSwap

Points:

50

Rating:

0

3
*
Raydium

Points:

50

Rating:

0

4
*
QuickSwap

Points:

50

Rating:

0

5
*
SpookySwap

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Graviton Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om GRAV met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Graviton Tokens kopen

Je bent nu klaar om GRAV te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om GRAV voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van GRAV. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ GRAV koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Graviton Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Graviton

Wij hebben 10 exchanges in de vergelijk tool die Graviton verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar GRAV bewaren

Je kan GRAV bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de GRAV tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Graviton-token kopen Vind een exchange om GRAV te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Graviton tokens verkopen Je kan jouw GRAV verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Graviton tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw GRAV wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan GRAV dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Graviton Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van GRAV zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met GRAV
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)