Waar Grin kopen

GRIN KOERS

0.06169

+1.73 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

GRIN naar EUR

*
GRIN

0.06169

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Grin

De Grin koers van vandaag is €0.06169 met een 24 uurs handelsvolume van €885,666. Wij werken de GRIN koers in realtime bij naar EUR. Grin is de afgelopen 24 uur met 1.72 toegenomen. Grin staat in de Crypto.nl ranglijst op #979, met een marktkapitalisatie van €885,666. Er zijn 126,957,000 van de 0 GRIN tokens in circulatie. Wil je Grin kopen? Ga dan naar de Grin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Grin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Grin

Hoe koop je Grin Token (GRIN)

Leer hoe je eenvoudig Grin Token (GRIN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Grin Token (GRIN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van GRIN:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Grin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je GRIN wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van GRIN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om GRIN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Hotbit

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

3.5


2
*
Gate.io

Price:

€ 0,07

Points:

50

Rating:

0


3
*
ZT

Price:

€ 0,07

Points:

50

Rating:

0


4
*
KuCoin

Price:

€ 0,13

Points:

50

Rating:

3.8


5
*
BKEX

Price:

€ 0,07

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Grin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om GRIN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Grin Tokens kopen

Je bent nu klaar om GRIN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om GRIN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van GRIN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ GRIN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Grin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Grin

Wij hebben 11 exchanges in de vergelijk tool die Grin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar GRIN bewaren

Je kan GRIN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de GRIN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Grin-token kopen Vind een exchange om GRIN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Grin tokens verkopen Je kan jouw GRIN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Grin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw GRIN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan GRIN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Grin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van GRIN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met GRIN
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)