Waar GroveCoin kopen

  GROVECOIN KOERS

  0.110022

  +3.85 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  GRV naar EUR

  *
  GRV

  0.110022

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over GroveCoin

  De GroveCoin koers van vandaag is €0.110022 met een 24 uurs handelsvolume van €2,156,983. Wij werken de GRV koers in realtime bij naar EUR. GroveCoin is de afgelopen 24 uur met 3.42 toegenomen. GroveCoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #1185, met een marktkapitalisatie van €2,156,983. Er zijn 74,808,487 van de 79,558,488.063 GRV tokens in circulatie. Wil je GroveCoin kopen? Ga dan naar de GroveCoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om GroveCoin snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over GroveCoin

  Hoe koop je GroveCoin Token (GRV)

  Leer hoe je eenvoudig GroveCoin Token (GRV) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. GroveCoin Token (GRV) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van GRV:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van GroveCoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je GRV wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van GRV vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om GRV te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,28

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  3
  *
  Uniswap v2

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  BitMart

  Price:

  € 0,15

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  XT.COM

  Price:

  € 0,26

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en GroveCoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om GRV met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: GroveCoin Tokens kopen

  Je bent nu klaar om GRV te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om GRV voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van GRV. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ GRV koers pagina gaan. Op deze pagina vind je GroveCoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met GroveCoin

  Wij hebben 9 exchanges in de vergelijk tool die GroveCoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar GRV bewaren

  Je kan GRV bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de GRV tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar GroveCoin-token kopen Vind een exchange om GRV te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je GroveCoin tokens verkopen Je kan jouw GRV verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw GroveCoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw GRV wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan GRV dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief GroveCoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van GRV zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met GRV
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)