Waar H2O Dao kopen

H2O DAO KOERS

€ 0,19

-1.02 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

H2O naar EUR

*
H2O

€ 0,19

Koers

0.00

Transactiekosten

Over H2O Dao

De H2O Dao koers van vandaag is €0.19 met een 24 uurs handelsvolume van €1,175,548. Wij werken de H2O koers in realtime bij naar EUR. H2O Dao is de afgelopen 24 uur met 1.02 gedaald. H2O Dao staat in de Crypto.nl ranglijst op #300, met een marktkapitalisatie van €151,519,928. Er zijn 808,333,333 van de 1,000,000,000 H2O tokens in circulatie. Wil je H2O Dao kopen? Ga dan naar de H2O Dao exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om H2O Dao snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over H2O Dao

Hoe koop je H2O Dao Token (H2O)

Leer hoe je eenvoudig H2O Dao Token (H2O) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. H2O Dao Token (H2O) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van H2O:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van H2O Dao met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je H2O wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van H2O vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om H2O te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

2
*
HTX

Points:

50

Rating:

0

3
*
Indodax

Points:

50

Rating:

0

4
*
OrangeX

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinTR Pro

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en H2O Dao Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om H2O met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: H2O Dao Tokens kopen

Je bent nu klaar om H2O te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om H2O voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van H2O. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ H2O koers pagina gaan. Op deze pagina vind je H2O Dao Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met H2O Dao

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die H2O Dao verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar H2O bewaren

Je kan H2O bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de H2O tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar H2O Dao-token kopen Vind een exchange om H2O te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je H2O Dao tokens verkopen Je kan jouw H2O verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw H2O Dao tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw H2O wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan H2O dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief H2O Dao Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van H2O zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met H2O
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)