Waar Hop Protocol kopen

HOP PROTOCOL KOERS

€ 0,03

+0.34 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

HOP naar EUR

*
HOP

€ 0,04

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Hop Protocol

De Hop Protocol koers van vandaag is €0.03 met een 24 uurs handelsvolume van €91,341. Wij werken de HOP koers in realtime bij naar EUR. Hop Protocol is de afgelopen 24 uur met 0.34 toegenomen. Hop Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #2084, met een marktkapitalisatie van €3,076,091. Er zijn 75,222,483 van de 1,000,000,000 HOP tokens in circulatie. Wil je Hop Protocol kopen? Ga dan naar de Hop Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Hop Protocol snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Hop Protocol

Hoe koop je Hop Protocol Token (HOP)

Leer hoe je eenvoudig Hop Protocol Token (HOP) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Hop Protocol Token (HOP) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van HOP:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Hop Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je HOP wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van HOP vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om HOP te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
BingX

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Hop Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om HOP met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Hop Protocol Tokens kopen

Je bent nu klaar om HOP te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om HOP voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van HOP. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ HOP koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Hop Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Hop Protocol

Wij hebben 13 exchanges in de vergelijk tool die Hop Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar HOP bewaren

Je kan HOP bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de HOP tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Hop Protocol-token kopen Vind een exchange om HOP te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Hop Protocol tokens verkopen Je kan jouw HOP verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Hop Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw HOP wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan HOP dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Hop Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van HOP zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met HOP
*
Gate.io

Munten bassin

0 (0 Reviews)