Waar HumanCoin kopen

  HUMANCOIN KOERS

  0.457126

  0

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  HMNC naar EUR

  *
  HMNC

  0.457126

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over HumanCoin

  De HumanCoin koers van vandaag is €0.457126 met een 24 uurs handelsvolume van €3. Wij werken de HMNC koers in realtime bij naar EUR. HumanCoin is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. HumanCoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €2.83. Er zijn 0 van de 45,999,999 HMNC tokens in circulatie. Wil je HumanCoin kopen? Ga dan naar de HumanCoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om HumanCoin snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over HumanCoin

  Hoe koop je HumanCoin Token (HMNC)

  Leer hoe je eenvoudig HumanCoin Token (HMNC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. HumanCoin Token (HMNC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van HMNC:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van HumanCoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je HMNC wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van HMNC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om HMNC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en HumanCoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om HMNC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: HumanCoin Tokens kopen

  Je bent nu klaar om HMNC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om HMNC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van HMNC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ HMNC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je HumanCoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met HumanCoin

  Wij hebben 0 exchanges in de vergelijk tool die HumanCoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar HMNC bewaren

  Je kan HMNC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de HMNC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar HumanCoin-token kopen Vind een exchange om HMNC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je HumanCoin tokens verkopen Je kan jouw HMNC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw HumanCoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw HMNC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan HMNC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief HumanCoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van HMNC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met HMNC
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)