Waar IDEX kopen

IDEX KOERS

€ 0,05

+0.70 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

IDEX naar EUR

*
IDEX

€ 0,04

Koers

0.00

Transactiekosten

Over IDEX

De IDEX koers van vandaag is €0.05 met een 24 uurs handelsvolume van €2,539,343. Wij werken de IDEX koers in realtime bij naar EUR. IDEX is de afgelopen 24 uur met 0.70 toegenomen. IDEX staat in de Crypto.nl ranglijst op #739, met een marktkapitalisatie van €34,036,189. Er zijn 821,220,433 van de 1,000,000,000 IDEX tokens in circulatie. Wil je IDEX kopen? Ga dan naar de IDEX exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om IDEX snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over IDEX

Hoe koop je IDEX Token (IDEX)

Leer hoe je eenvoudig IDEX Token (IDEX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. IDEX Token (IDEX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van IDEX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van IDEX met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je IDEX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van IDEX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om IDEX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en IDEX Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om IDEX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: IDEX Tokens kopen

Je bent nu klaar om IDEX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om IDEX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van IDEX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ IDEX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je IDEX Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met IDEX

Wij hebben 37 exchanges in de vergelijk tool die IDEX verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar IDEX bewaren

Je kan IDEX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de IDEX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar IDEX-token kopen Vind een exchange om IDEX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je IDEX tokens verkopen Je kan jouw IDEX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw IDEX tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw IDEX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan IDEX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief IDEX Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van IDEX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met IDEX
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)