Waar IOST kopen

IOST KOERS

€ 0.00608400

+3.28 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

IOST naar EUR

*
IOST

$ 0.00573675

Koers

0.00

Transactiekosten

Over IOST

De IOST koers van vandaag is €0.00608400 met een 24 uurs handelsvolume van €10,911,342. Wij werken de IOST koers in realtime bij naar EUR. IOST is de afgelopen 24 uur met 3.28 toegenomen. IOST staat in de Crypto.nl ranglijst op #358, met een marktkapitalisatie van €108,609,539. Er zijn 18,708,894,189 van de 18,708,894,189 IOST tokens in circulatie. Wil je IOST kopen? Ga dan naar de IOST exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om IOST snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over IOST

Hoe koop je IOST Token (IOST)

Leer hoe je eenvoudig IOST Token (IOST) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. IOST Token (IOST) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van IOST:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van IOST met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je IOST wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van IOST vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om IOST te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

4
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en IOST Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om IOST met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: IOST Tokens kopen

Je bent nu klaar om IOST te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om IOST voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van IOST. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ IOST koers pagina gaan. Op deze pagina vind je IOST Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met IOST

Wij hebben 55 exchanges in de vergelijk tool die IOST verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar IOST bewaren

Je kan IOST bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de IOST tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar IOST-token kopen Vind een exchange om IOST te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je IOST tokens verkopen Je kan jouw IOST verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw IOST tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw IOST wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan IOST dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief IOST Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van IOST zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met IOST
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)