Waar Jade Protocol kopen

  JADE PROTOCOL KOERS

  8.25

  0

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  JADE naar EUR

  *
  JADE

  8.25

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Jade Protocol

  De Jade Protocol koers van vandaag is €8.25 met een 24 uurs handelsvolume van €232,223. Wij werken de JADE koers in realtime bij naar EUR. Jade Protocol is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Jade Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #960, met een marktkapitalisatie van €232,223. Er zijn 945,911 van de 1,022,724.17 JADE tokens in circulatie. Wil je Jade Protocol kopen? Ga dan naar de Jade Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Jade Protocol snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Jade Protocol

  Hoe koop je Jade Protocol Token (JADE)

  Leer hoe je eenvoudig Jade Protocol Token (JADE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Jade Protocol Token (JADE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van JADE:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Jade Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je JADE wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van JADE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om JADE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  BKEX

  Price:

  € 8,24

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Jade Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om JADE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Jade Protocol Tokens kopen

  Je bent nu klaar om JADE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om JADE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van JADE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ JADE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Jade Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Jade Protocol

  Wij hebben 2 exchanges in de vergelijk tool die Jade Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar JADE bewaren

  Je kan JADE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de JADE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Jade Protocol-token kopen Vind een exchange om JADE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Jade Protocol tokens verkopen Je kan jouw JADE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Jade Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw JADE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan JADE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Jade Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van JADE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met JADE
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)