Waar Keep3rV1 kopen

KEEP3RV1 KOERS

70.52

-6.89 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

KP3R naar EUR

*
KP3R

70.52

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Keep3rV1

De Keep3rV1 koers van vandaag is €70.52 met een 24 uurs handelsvolume van €3,849,871. Wij werken de KP3R koers in realtime bij naar EUR. Keep3rV1 is de afgelopen 24 uur met 7.00 gedaald. Keep3rV1 staat in de Crypto.nl ranglijst op #510, met een marktkapitalisatie van €3,849,871. Er zijn 468,556 van de 468,556.271 KP3R tokens in circulatie. Wil je Keep3rV1 kopen? Ga dan naar de Keep3rV1 exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Keep3rV1 snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Keep3rV1

Hoe koop je Keep3rV1 Token (KP3R)

Leer hoe je eenvoudig Keep3rV1 Token (KP3R) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Keep3rV1 Token (KP3R) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KP3R:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Keep3rV1 met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KP3R wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KP3R vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KP3R te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Hotbit

Price:

€ 142,14

Points:

50

Rating:

3.5


2
*
Gate.io

Price:

€ 127,19

Points:

50

Rating:

0


3
*
MEXC

Price:

€ 127,40

Points:

50

Rating:

0


4
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


5
*
ZT

Price:

€ 127,38

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Keep3rV1 Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KP3R met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Keep3rV1 Tokens kopen

Je bent nu klaar om KP3R te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KP3R voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KP3R. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KP3R koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Keep3rV1 Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Keep3rV1

Wij hebben 34 exchanges in de vergelijk tool die Keep3rV1 verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KP3R bewaren

Je kan KP3R bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KP3R tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Keep3rV1-token kopen Vind een exchange om KP3R te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Keep3rV1 tokens verkopen Je kan jouw KP3R verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Keep3rV1 tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KP3R wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KP3R dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Keep3rV1 Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KP3R zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KP3R
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)