Waar KILT Protocol kopen

KILT PROTOCOL KOERS

€ 0,19

-0.97 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

KILT naar EUR

*
KILT

€ 0,19

Koers

0.00

Transactiekosten

Over KILT Protocol

De KILT Protocol koers van vandaag is €0.19 met een 24 uurs handelsvolume van €51,677. Wij werken de KILT koers in realtime bij naar EUR. KILT Protocol is de afgelopen 24 uur met 0.97 gedaald. KILT Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #844, met een marktkapitalisatie van €26,335,026. Er zijn 137,827,562 van de 163,448,714.289 KILT tokens in circulatie. Wil je KILT Protocol kopen? Ga dan naar de KILT Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om KILT Protocol snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over KILT Protocol

Hoe koop je KILT Protocol Token (KILT)

Leer hoe je eenvoudig KILT Protocol Token (KILT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. KILT Protocol Token (KILT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KILT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van KILT Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KILT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KILT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KILT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
DigiFinex

Points:

50

Rating:

0

4
*
Kraken

Points:

50

Rating:

0

5
*
Jubi

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en KILT Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KILT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: KILT Protocol Tokens kopen

Je bent nu klaar om KILT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KILT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KILT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KILT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je KILT Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met KILT Protocol

Wij hebben 8 exchanges in de vergelijk tool die KILT Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KILT bewaren

Je kan KILT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KILT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar KILT Protocol-token kopen Vind een exchange om KILT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je KILT Protocol tokens verkopen Je kan jouw KILT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw KILT Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KILT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KILT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief KILT Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KILT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KILT
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)