Waar Klaytn kopen

  KLAYTN KOERS

  0.233245

  +5.09 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  KLAY naar EUR

  *
  KLAY

  0.233245

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Klaytn

  De Klaytn koers van vandaag is €0.233245 met een 24 uurs handelsvolume van €25,729,809. Wij werken de KLAY koers in realtime bij naar EUR. Klaytn is de afgelopen 24 uur met 4.92 toegenomen. Klaytn staat in de Crypto.nl ranglijst op #111, met een marktkapitalisatie van €25,729,809. Er zijn 3,494,534,369 van de 5,906,062,997.115 KLAY tokens in circulatie. Wil je Klaytn kopen? Ga dan naar de Klaytn exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Klaytn snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Klaytn

  Hoe koop je Klaytn Token (KLAY)

  Leer hoe je eenvoudig Klaytn Token (KLAY) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Klaytn Token (KLAY) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KLAY:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Klaytn met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je KLAY wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KLAY vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KLAY te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Bitvavo

  Price:

  € 0,11

  Points:

  50

  Rating:

  4.8


  2
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,15

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  3
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,11

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,11

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  ZT

  Price:

  € 0,14

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Klaytn Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KLAY met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Klaytn Tokens kopen

  Je bent nu klaar om KLAY te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KLAY voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KLAY. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KLAY koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Klaytn Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Klaytn

  Wij hebben 47 exchanges in de vergelijk tool die Klaytn verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar KLAY bewaren

  Je kan KLAY bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KLAY tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Klaytn-token kopen Vind een exchange om KLAY te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Klaytn tokens verkopen Je kan jouw KLAY verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Klaytn tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KLAY wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KLAY dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Klaytn Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KLAY zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met KLAY
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)