Waar Koinos kopen

KOINOS KOERS

€ 0,44

+1.38 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

KOIN naar EUR

*
KOIN

€ 0,44

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Koinos

De Koinos koers van vandaag is €0.44 met een 24 uurs handelsvolume van €247,388. Wij werken de KOIN koers in realtime bij naar EUR. Koinos is de afgelopen 24 uur met 1.38 toegenomen. Koinos staat in de Crypto.nl ranglijst op #792, met een marktkapitalisatie van €36,562,513. Er zijn 83,273,848 van de 83,273,847.676 KOIN tokens in circulatie. Wil je Koinos kopen? Ga dan naar de Koinos exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Koinos snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Koinos

Hoe koop je Koinos Token (KOIN)

Leer hoe je eenvoudig Koinos Token (KOIN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Koinos Token (KOIN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KOIN:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Koinos met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KOIN wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KOIN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KOIN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
Uniswap v2

Points:

50

Rating:

0

3
*
Uniswap v3 (Ethereum)

Points:

50

Rating:

0

4
*
Coinstore

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Koinos Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KOIN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Koinos Tokens kopen

Je bent nu klaar om KOIN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KOIN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KOIN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KOIN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Koinos Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Koinos

Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die Koinos verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KOIN bewaren

Je kan KOIN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KOIN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Koinos-token kopen Vind een exchange om KOIN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Koinos tokens verkopen Je kan jouw KOIN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Koinos tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KOIN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KOIN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Koinos Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KOIN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KOIN
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)