Waar Kujira kopen

KUJIRA KOERS

0.489908

+0.41 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

KUJI naar EUR

*
KUJI

0.489908

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Kujira

De Kujira koers van vandaag is €0.489908 met een 24 uurs handelsvolume van €83,387. Wij werken de KUJI koers in realtime bij naar EUR. Kujira is de afgelopen 24 uur met 0.70 toegenomen. Kujira staat in de Crypto.nl ranglijst op #383, met een marktkapitalisatie van €83,387. Er zijn 108,030,771 van de 122,394,043.782 KUJI tokens in circulatie. Wil je Kujira kopen? Ga dan naar de Kujira exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Kujira snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Kujira

Hoe koop je Kujira Token (KUJI)

Leer hoe je eenvoudig Kujira Token (KUJI) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Kujira Token (KUJI) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KUJI:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Kujira met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KUJI wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KUJI vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KUJI te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
MEXC

Price:

€ 0,01

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Kujira Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KUJI met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Kujira Tokens kopen

Je bent nu klaar om KUJI te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KUJI voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KUJI. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KUJI koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Kujira Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Kujira

Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Kujira verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KUJI bewaren

Je kan KUJI bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KUJI tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Kujira-token kopen Vind een exchange om KUJI te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Kujira tokens verkopen Je kan jouw KUJI verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Kujira tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KUJI wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KUJI dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Kujira Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KUJI zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KUJI
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)