Waar Kyber Network Crystal kopen

KYBER NETWORK CRYSTAL KOERS

€ 0,71

-3.45 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

KNC naar EUR

*
KNC

€ 0,71

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Kyber Network Crystal

De Kyber Network Crystal koers van vandaag is €0.71 met een 24 uurs handelsvolume van €24,280,321. Wij werken de KNC koers in realtime bij naar EUR. Kyber Network Crystal is de afgelopen 24 uur met 3.45 gedaald. Kyber Network Crystal staat in de Crypto.nl ranglijst op #378, met een marktkapitalisatie van €121,653,245. Er zijn 170,152,851 van de 239,181,816.232 KNC tokens in circulatie. Wil je Kyber Network Crystal kopen? Ga dan naar de Kyber Network Crystal exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Kyber Network Crystal snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Kyber Network Crystal

Hoe koop je Kyber Network Crystal Token (KNC)

Leer hoe je eenvoudig Kyber Network Crystal Token (KNC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Kyber Network Crystal Token (KNC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KNC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Kyber Network Crystal met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KNC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KNC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KNC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Kyber Network Crystal Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KNC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Kyber Network Crystal Tokens kopen

Je bent nu klaar om KNC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KNC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KNC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KNC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Kyber Network Crystal Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Kyber Network Crystal

Wij hebben 110 exchanges in de vergelijk tool die Kyber Network Crystal verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KNC bewaren

Je kan KNC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KNC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Kyber Network Crystal-token kopen Vind een exchange om KNC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Kyber Network Crystal tokens verkopen Je kan jouw KNC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Kyber Network Crystal tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KNC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KNC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Kyber Network Crystal Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KNC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KNC
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)