Waar KYVE Network kopen

KYVE NETWORK KOERS

€ 0,03

+0.32 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

KYVE naar EUR

*
KYVE

€ 0,03

Koers

0.00

Transactiekosten

Over KYVE Network

De KYVE Network koers van vandaag is €0.03 met een 24 uurs handelsvolume van €18,074. Wij werken de KYVE koers in realtime bij naar EUR. KYVE Network is de afgelopen 24 uur met 0.32 toegenomen. KYVE Network staat in de Crypto.nl ranglijst op #1021, met een marktkapitalisatie van €17,985,738. Er zijn 628,278,546 van de 1,124,568,314.238 KYVE tokens in circulatie. Wil je KYVE Network kopen? Ga dan naar de KYVE Network exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om KYVE Network snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over KYVE Network

Hoe koop je KYVE Network Token (KYVE)

Leer hoe je eenvoudig KYVE Network Token (KYVE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. KYVE Network Token (KYVE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KYVE:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van KYVE Network met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KYVE wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KYVE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KYVE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
Pionex

Points:

50

Rating:

0

3
*
BTSE

Points:

50

Rating:

0

4
*
Osmosis

Points:

50

Rating:

0

5
*
Crypto.com Exchange

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en KYVE Network Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KYVE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: KYVE Network Tokens kopen

Je bent nu klaar om KYVE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KYVE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KYVE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KYVE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je KYVE Network Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met KYVE Network

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die KYVE Network verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KYVE bewaren

Je kan KYVE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KYVE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar KYVE Network-token kopen Vind een exchange om KYVE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je KYVE Network tokens verkopen Je kan jouw KYVE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw KYVE Network tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KYVE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KYVE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief KYVE Network Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KYVE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KYVE
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)