Waar Liquity USD kopen

LIQUITY USD KOERS

€ 0,92

-0.03 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

LUSD naar EUR

*
LUSD

€ 0,92

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Liquity USD

De Liquity USD koers van vandaag is €0.92 met een 24 uurs handelsvolume van €772,048. Wij werken de LUSD koers in realtime bij naar EUR. Liquity USD is de afgelopen 24 uur met 0.03 gedaald. Liquity USD staat in de Crypto.nl ranglijst op #475, met een marktkapitalisatie van €77,359,074. Er zijn 84,486,268 van de 84,486,268.136 LUSD tokens in circulatie. Wil je Liquity USD kopen? Ga dan naar de Liquity USD exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Liquity USD snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Liquity USD

Hoe koop je Liquity USD Token (LUSD)

Leer hoe je eenvoudig Liquity USD Token (LUSD) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Liquity USD Token (LUSD) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van LUSD:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Liquity USD met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je LUSD wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van LUSD vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om LUSD te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
Uniswap v3 (Ethereum)

Points:

50

Rating:

0

5
*
SushiSwap

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Liquity USD Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om LUSD met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Liquity USD Tokens kopen

Je bent nu klaar om LUSD te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om LUSD voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van LUSD. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ LUSD koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Liquity USD Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Liquity USD

Wij hebben 25 exchanges in de vergelijk tool die Liquity USD verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar LUSD bewaren

Je kan LUSD bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de LUSD tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Liquity USD-token kopen Vind een exchange om LUSD te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Liquity USD tokens verkopen Je kan jouw LUSD verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Liquity USD tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw LUSD wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan LUSD dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Liquity USD Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van LUSD zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met LUSD
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)