Waar Litentry kopen

LITENTRY KOERS

€ 0,71

-1.52 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

LIT naar EUR

*
LIT

€ 0,69

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Litentry

De Litentry koers van vandaag is €0.71 met een 24 uurs handelsvolume van €1,969,660. Wij werken de LIT koers in realtime bij naar EUR. Litentry is de afgelopen 24 uur met 1.52 gedaald. Litentry staat in de Crypto.nl ranglijst op #678, met een marktkapitalisatie van €39,143,149. Er zijn 56,608,662 van de 100,000,000 LIT tokens in circulatie. Wil je Litentry kopen? Ga dan naar de Litentry exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Litentry snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Litentry

Hoe koop je Litentry Token (LIT)

Leer hoe je eenvoudig Litentry Token (LIT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Litentry Token (LIT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van LIT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Litentry met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je LIT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van LIT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om LIT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Litentry Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om LIT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Litentry Tokens kopen

Je bent nu klaar om LIT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om LIT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van LIT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ LIT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Litentry Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Litentry

Wij hebben 37 exchanges in de vergelijk tool die Litentry verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar LIT bewaren

Je kan LIT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de LIT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Litentry-token kopen Vind een exchange om LIT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Litentry tokens verkopen Je kan jouw LIT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Litentry tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw LIT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan LIT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Litentry Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van LIT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met LIT
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)