Waar MAP Protocol kopen

  MAP PROTOCOL KOERS

  0.01252046

  +15.20 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  MAP naar EUR

  *
  MAP

  0.01252046

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over MAP Protocol

  De MAP Protocol koers van vandaag is €0.01252046 met een 24 uurs handelsvolume van €5,170,558. Wij werken de MAP koers in realtime bij naar EUR. MAP Protocol is de afgelopen 24 uur met 15.20 toegenomen. MAP Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #701, met een marktkapitalisatie van €5,170,558. Er zijn 2,382,631,189 van de 9,834,990,001 MAP tokens in circulatie. Wil je MAP Protocol kopen? Ga dan naar de MAP Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om MAP Protocol snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over MAP Protocol

  Hoe koop je MAP Protocol Token (MAP)

  Leer hoe je eenvoudig MAP Protocol Token (MAP) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. MAP Protocol Token (MAP) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van MAP:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van MAP Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je MAP wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van MAP vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om MAP te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Uniswap v2

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  LATOKEN

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  KuCoin

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  3.8


  4
  *
  Bithumb

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  Coinone

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en MAP Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om MAP met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: MAP Protocol Tokens kopen

  Je bent nu klaar om MAP te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om MAP voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van MAP. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ MAP koers pagina gaan. Op deze pagina vind je MAP Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met MAP Protocol

  Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die MAP Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar MAP bewaren

  Je kan MAP bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de MAP tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar MAP Protocol-token kopen Vind een exchange om MAP te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je MAP Protocol tokens verkopen Je kan jouw MAP verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw MAP Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw MAP wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan MAP dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief MAP Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van MAP zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met MAP
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)