Waar Metis kopen

METIS KOERS

€ 47,81

-1.27 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

METIS naar EUR

*
METIS

€ 47,65

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Metis

De Metis koers van vandaag is €47.81 met een 24 uurs handelsvolume van €17,613,580. Wij werken de METIS koers in realtime bij naar EUR. Metis is de afgelopen 24 uur met 1.27 gedaald. Metis staat in de Crypto.nl ranglijst op #209, met een marktkapitalisatie van €270,964,847. Er zijn 5,686,334 van de 10,000,000 METIS tokens in circulatie. Wil je Metis kopen? Ga dan naar de Metis exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Metis snel en veilig online te kopen.

Metis Crypto Technische Analyse 2024

Bekijk hier meer Crypto Online-video

Deze video’s bevatten persoonlijke en marktgerichte meningen over het Metis-project en zijn niet bedoeld als financieel advies. Doe altijd uw eigen onderzoek voordat u besluit te investeren in cryptocurrencies.

Meer te weten komen over Metis

Hoe koop je Metis Token (METIS)

Leer hoe je eenvoudig Metis Token (METIS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Metis Token (METIS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van METIS:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Metis met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je METIS wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van METIS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om METIS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Metis Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om METIS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Metis Tokens kopen

Je bent nu klaar om METIS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om METIS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van METIS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ METIS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Metis Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Metis

Wij hebben 63 exchanges in de vergelijk tool die Metis verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar METIS bewaren

Je kan METIS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de METIS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Metis-token kopen Vind een exchange om METIS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Metis tokens verkopen Je kan jouw METIS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Metis tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw METIS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan METIS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Metis Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van METIS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met METIS
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)