Waar Neos Credits kopen

  NEOS CREDITS KOERS

  0.10313

  +0.22 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  NCR naar EUR

  *
  NCR

  0.10313

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Neos Credits

  De Neos Credits koers van vandaag is €0.10313 met een 24 uurs handelsvolume van €806. Wij werken de NCR koers in realtime bij naar EUR. Neos Credits is de afgelopen 24 uur met 0.17 toegenomen. Neos Credits staat in de Crypto.nl ranglijst op #1210, met een marktkapitalisatie van €805.72. Er zijn 40,661,612 van de 50,000,000 NCR tokens in circulatie. Wil je Neos Credits kopen? Ga dan naar de Neos Credits exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Neos Credits snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Neos Credits

  Hoe koop je Neos Credits Token (NCR)

  Leer hoe je eenvoudig Neos Credits Token (NCR) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Neos Credits Token (NCR) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van NCR:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Neos Credits met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je NCR wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van NCR vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om NCR te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  BKEX

  Price:

  € 0,29

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Bitrue

  Price:

  € 0,23

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  Uniswap v3 (Ethereum)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  BigONE

  Price:

  € 1,00

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Neos Credits Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om NCR met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Neos Credits Tokens kopen

  Je bent nu klaar om NCR te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om NCR voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van NCR. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ NCR koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Neos Credits Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Neos Credits

  Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die Neos Credits verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar NCR bewaren

  Je kan NCR bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de NCR tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Neos Credits-token kopen Vind een exchange om NCR te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Neos Credits tokens verkopen Je kan jouw NCR verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Neos Credits tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw NCR wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan NCR dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Neos Credits Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van NCR zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met NCR
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)