Waar Neoxa kopen

NEOXA KOERS

€ 0.00163298

-1.29 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

NEOX naar EUR

*
NEOX

$ 0.00163298

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Neoxa

De Neoxa koers van vandaag is €0.00163298 met een 24 uurs handelsvolume van €27,932. Wij werken de NEOX koers in realtime bij naar EUR. Neoxa is de afgelopen 24 uur met 1.29 gedaald. Neoxa staat in de Crypto.nl ranglijst op #1518, met een marktkapitalisatie van €8,443,069. Er zijn 5,168,317,641 van de 21,000,000,000 NEOX tokens in circulatie. Wil je Neoxa kopen? Ga dan naar de Neoxa exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Neoxa snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Neoxa

Hoe koop je Neoxa Token (NEOX)

Leer hoe je eenvoudig Neoxa Token (NEOX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Neoxa Token (NEOX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van NEOX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Neoxa met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je NEOX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van NEOX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om NEOX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
XT.COM

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
TradeOgre

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Neoxa Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om NEOX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Neoxa Tokens kopen

Je bent nu klaar om NEOX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om NEOX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van NEOX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ NEOX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Neoxa Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Neoxa

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Neoxa verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar NEOX bewaren

Je kan NEOX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de NEOX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Neoxa-token kopen Vind een exchange om NEOX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Neoxa tokens verkopen Je kan jouw NEOX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Neoxa tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw NEOX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan NEOX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Neoxa Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van NEOX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met NEOX
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)