Waar Ninja Protocol kopen

NINJA PROTOCOL KOERS

€ 0,07

+8.67 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

NINJA naar EUR

*
NINJA

€ 0,08

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Ninja Protocol

De Ninja Protocol koers van vandaag is €0.07 met een 24 uurs handelsvolume van €168,461. Wij werken de NINJA koers in realtime bij naar EUR. Ninja Protocol is de afgelopen 24 uur met 8.67 toegenomen. Ninja Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #2477, met een marktkapitalisatie van €1,582,854. Er zijn 19,996,500 van de 19,996,500.19 NINJA tokens in circulatie. Wil je Ninja Protocol kopen? Ga dan naar de Ninja Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Ninja Protocol snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Ninja Protocol

Hoe koop je Ninja Protocol Token (NINJA)

Leer hoe je eenvoudig Ninja Protocol Token (NINJA) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Ninja Protocol Token (NINJA) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van NINJA:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Ninja Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je NINJA wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van NINJA vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om NINJA te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

3
*
Raydium

Points:

50

Rating:

0

4
*
Jupiter

Points:

50

Rating:

0

5
*
Orca

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Ninja Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om NINJA met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Ninja Protocol Tokens kopen

Je bent nu klaar om NINJA te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om NINJA voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van NINJA. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ NINJA koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Ninja Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Ninja Protocol

Wij hebben 6 exchanges in de vergelijk tool die Ninja Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar NINJA bewaren

Je kan NINJA bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de NINJA tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Ninja Protocol-token kopen Vind een exchange om NINJA te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Ninja Protocol tokens verkopen Je kan jouw NINJA verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Ninja Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw NINJA wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan NINJA dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Ninja Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van NINJA zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met NINJA
*
Gate.io

Munten bassin

0 (0 Reviews)