Waar NKN kopen

NKN KOERS

€ 0,07

-2.76 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

NKN naar EUR

*
NKN

€ 0,07

Koers

0.00

Transactiekosten

Over NKN

De NKN koers van vandaag is €0.07 met een 24 uurs handelsvolume van €3,196,721. Wij werken de NKN koers in realtime bij naar EUR. NKN is de afgelopen 24 uur met 2.76 gedaald. NKN staat in de Crypto.nl ranglijst op #564, met een marktkapitalisatie van €56,878,531. Er zijn 776,192,657 van de 776,194,434.216 NKN tokens in circulatie. Wil je NKN kopen? Ga dan naar de NKN exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om NKN snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over NKN

Hoe koop je NKN Token (NKN)

Leer hoe je eenvoudig NKN Token (NKN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. NKN Token (NKN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van NKN:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van NKN met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je NKN wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van NKN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om NKN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
LATOKEN

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en NKN Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om NKN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: NKN Tokens kopen

Je bent nu klaar om NKN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om NKN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van NKN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ NKN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je NKN Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met NKN

Wij hebben 37 exchanges in de vergelijk tool die NKN verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar NKN bewaren

Je kan NKN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de NKN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar NKN-token kopen Vind een exchange om NKN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je NKN tokens verkopen Je kan jouw NKN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw NKN tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw NKN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan NKN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief NKN Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van NKN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met NKN
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)