Waar O3 Swap kopen

O3 SWAP KOERS

0.065013

+1.24 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

O3 naar EUR

*
O3

0.065013

Koers

0.00

Transactiekosten

Over O3 Swap

De O3 Swap koers van vandaag is €0.065013 met een 24 uurs handelsvolume van €304,166. Wij werken de O3 koers in realtime bij naar EUR. O3 Swap is de afgelopen 24 uur met 1.70 toegenomen. O3 Swap staat in de Crypto.nl ranglijst op #1615, met een marktkapitalisatie van €304,166. Er zijn 35,725,692 van de 38,082,469.928 O3 tokens in circulatie. Wil je O3 Swap kopen? Ga dan naar de O3 Swap exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om O3 Swap snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over O3 Swap

Hoe koop je O3 Swap Token (O3)

Leer hoe je eenvoudig O3 Swap Token (O3) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. O3 Swap Token (O3) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van O3:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van O3 Swap met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je O3 wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van O3 vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om O3 te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
Hotbit

Price:

€ 0,14

Points:

50

Rating:

3.5


3
*
Gate.io

Price:

€ 0,15

Points:

50

Rating:

0


4
*
MEXC

Price:

€ 0,15

Points:

50

Rating:

0


5
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en O3 Swap Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om O3 met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: O3 Swap Tokens kopen

Je bent nu klaar om O3 te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om O3 voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van O3. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ O3 koers pagina gaan. Op deze pagina vind je O3 Swap Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met O3 Swap

Wij hebben 20 exchanges in de vergelijk tool die O3 Swap verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar O3 bewaren

Je kan O3 bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de O3 tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar O3 Swap-token kopen Vind een exchange om O3 te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je O3 Swap tokens verkopen Je kan jouw O3 verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw O3 Swap tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw O3 wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan O3 dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief O3 Swap Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van O3 zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met O3
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)