Waar Oddz kopen

ODDZ KOERS

€ 0.01000000

+6.26 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

ODDZ naar EUR

*
ODDZ

€ 0,01

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Oddz

De Oddz koers van vandaag is €0.01 met een 24 uurs handelsvolume van €142,870. Wij werken de ODDZ koers in realtime bij naar EUR. Oddz is de afgelopen 24 uur met 6.26 toegenomen. Oddz staat in de Crypto.nl ranglijst op #2669, met een marktkapitalisatie van €1,150,608. Er zijn 89,405,704 van de 100,000,000 ODDZ tokens in circulatie. Wil je Oddz kopen? Ga dan naar de Oddz exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Oddz snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Oddz

Hoe koop je Oddz Token (ODDZ)

Leer hoe je eenvoudig Oddz Token (ODDZ) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Oddz Token (ODDZ) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ODDZ:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Oddz met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ODDZ wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ODDZ vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ODDZ te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Oddz Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ODDZ met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Oddz Tokens kopen

Je bent nu klaar om ODDZ te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ODDZ voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ODDZ. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ODDZ koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Oddz Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Oddz

Wij hebben 16 exchanges in de vergelijk tool die Oddz verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ODDZ bewaren

Je kan ODDZ bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ODDZ tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Oddz-token kopen Vind een exchange om ODDZ te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Oddz tokens verkopen Je kan jouw ODDZ verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Oddz tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ODDZ wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ODDZ dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Oddz Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ODDZ zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ODDZ
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)