Waar OKB kopen

OKB KOERS

45.63

+1.99 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

OKB naar EUR

*
OKB

45.63

Koers

0.00

Transactiekosten

Over OKB

De OKB koers van vandaag is €45.63 met een 24 uurs handelsvolume van €59,181,740. Wij werken de OKB koers in realtime bij naar EUR. OKB is de afgelopen 24 uur met 2.67 toegenomen. OKB staat in de Crypto.nl ranglijst op #25, met een marktkapitalisatie van €59,181,740. Er zijn 60,000,000 van de 246,638,974 OKB tokens in circulatie. Wil je OKB kopen? Ga dan naar de OKB exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om OKB snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over OKB

Hoe koop je OKB Token (OKB)

Leer hoe je eenvoudig OKB Token (OKB) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. OKB Token (OKB) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van OKB:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van OKB met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je OKB wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van OKB vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om OKB te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Hotbit

Price:

€ 14,61

Points:

50

Rating:

3.5


2
*
Gate.io

Price:

€ 14,94

Points:

50

Rating:

0


3
*
MEXC

Price:

€ 14,95

Points:

50

Rating:

0


4
*
ZT

Price:

€ 14,95

Points:

50

Rating:

0


5
*
BKEX

Price:

€ 14,96

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en OKB Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om OKB met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: OKB Tokens kopen

Je bent nu klaar om OKB te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om OKB voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van OKB. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ OKB koers pagina gaan. Op deze pagina vind je OKB Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met OKB

Wij hebben 29 exchanges in de vergelijk tool die OKB verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar OKB bewaren

Je kan OKB bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de OKB tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar OKB-token kopen Vind een exchange om OKB te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je OKB tokens verkopen Je kan jouw OKB verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw OKB tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw OKB wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan OKB dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief OKB Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van OKB zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met OKB
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)