Waar Ontology kopen

ONTOLOGY KOERS

€ 0,29

+4.08 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

ONT naar EUR

*
ONT

€ 0,29

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Ontology

De Ontology koers van vandaag is €0.29 met een 24 uurs handelsvolume van €8,002,961. Wij werken de ONT koers in realtime bij naar EUR. Ontology is de afgelopen 24 uur met 4.08 toegenomen. Ontology staat in de Crypto.nl ranglijst op #254, met een marktkapitalisatie van €263,163,661. Er zijn 900,697,857 van de 1,000,000,000 ONT tokens in circulatie. Wil je Ontology kopen? Ga dan naar de Ontology exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Ontology snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Ontology

Hoe koop je Ontology Token (ONT)

Leer hoe je eenvoudig Ontology Token (ONT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Ontology Token (ONT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ONT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Ontology met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ONT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ONT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ONT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*
LATOKEN

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Ontology Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ONT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Ontology Tokens kopen

Je bent nu klaar om ONT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ONT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ONT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ONT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Ontology Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Ontology

Wij hebben 80 exchanges in de vergelijk tool die Ontology verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ONT bewaren

Je kan ONT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ONT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Ontology-token kopen Vind een exchange om ONT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Ontology tokens verkopen Je kan jouw ONT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Ontology tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ONT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ONT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Ontology Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ONT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ONT
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)