Waar Ontology Gas kopen

ONTOLOGY GAS KOERS

€ 0,45

-2.24 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

ONG naar EUR

*
ONG

€ 0,45

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Ontology Gas

De Ontology Gas koers van vandaag is €0.45 met een 24 uurs handelsvolume van €10,680,120. Wij werken de ONG koers in realtime bij naar EUR. Ontology Gas is de afgelopen 24 uur met 2.24 gedaald. Ontology Gas staat in de Crypto.nl ranglijst op #321, met een marktkapitalisatie van €171,714,271. Er zijn 379,636,422 van de 1,000,000,000 ONG tokens in circulatie. Wil je Ontology Gas kopen? Ga dan naar de Ontology Gas exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Ontology Gas snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Ontology Gas

Hoe koop je Ontology Gas Token (ONG)

Leer hoe je eenvoudig Ontology Gas Token (ONG) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Ontology Gas Token (ONG) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ONG:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Ontology Gas met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ONG wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ONG vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ONG te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
Bitvavo

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Ontology Gas Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ONG met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Ontology Gas Tokens kopen

Je bent nu klaar om ONG te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ONG voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ONG. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ONG koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Ontology Gas Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Ontology Gas

Wij hebben 34 exchanges in de vergelijk tool die Ontology Gas verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ONG bewaren

Je kan ONG bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ONG tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Ontology Gas-token kopen Vind een exchange om ONG te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Ontology Gas tokens verkopen Je kan jouw ONG verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Ontology Gas tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ONG wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ONG dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Ontology Gas Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ONG zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ONG
*
Gate.io

Munten bassin

0 (0 Reviews)