Waar Onyxcoin kopen

ONYXCOIN KOERS

€ 0.00149528

+2.06 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

XCN naar EUR

*
XCN

$ 0.00148010

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Onyxcoin

De Onyxcoin koers van vandaag is €0.00149528 met een 24 uurs handelsvolume van €3,593,174. Wij werken de XCN koers in realtime bij naar EUR. Onyxcoin is de afgelopen 24 uur met 2.06 toegenomen. Onyxcoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #641, met een marktkapitalisatie van €43,617,537. Er zijn 29,488,077,327 van de 48,402,437,326.519 XCN tokens in circulatie. Wil je Onyxcoin kopen? Ga dan naar de Onyxcoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Onyxcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Onyxcoin

Hoe koop je Onyxcoin Token (XCN)

Leer hoe je eenvoudig Onyxcoin Token (XCN) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Onyxcoin Token (XCN) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van XCN:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Onyxcoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je XCN wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van XCN vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om XCN te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Onyxcoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om XCN met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Onyxcoin Tokens kopen

Je bent nu klaar om XCN te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om XCN voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van XCN. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ XCN koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Onyxcoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Onyxcoin

Wij hebben 19 exchanges in de vergelijk tool die Onyxcoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar XCN bewaren

Je kan XCN bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de XCN tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Onyxcoin-token kopen Vind een exchange om XCN te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Onyxcoin tokens verkopen Je kan jouw XCN verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Onyxcoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw XCN wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan XCN dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Onyxcoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van XCN zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met XCN
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)