Waar PARSIQ kopen

PARSIQ KOERS

0.098891

-0.17 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

PRQ naar EUR

*
PRQ

0.098891

Koers

0.00

Transactiekosten

Over PARSIQ

De PARSIQ koers van vandaag is €0.098891 met een 24 uurs handelsvolume van €560,414. Wij werken de PRQ koers in realtime bij naar EUR. PARSIQ is de afgelopen 24 uur met 0.16 toegenomen. PARSIQ staat in de Crypto.nl ranglijst op #730, met een marktkapitalisatie van €560,414. Er zijn 177,835,032 van de 310,256,872 PRQ tokens in circulatie. Wil je PARSIQ kopen? Ga dan naar de PARSIQ exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om PARSIQ snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over PARSIQ

Hoe koop je PARSIQ Token (PRQ)

Leer hoe je eenvoudig PARSIQ Token (PRQ) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. PARSIQ Token (PRQ) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PRQ:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van PARSIQ met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PRQ wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PRQ vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PRQ te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
Gate.io

Price:

€ 0,20

Points:

50

Rating:

0


3
*
MEXC

Price:

€ 0,20

Points:

50

Rating:

0


4
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


5
*
ZT

Price:

€ 0,20

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en PARSIQ Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PRQ met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: PARSIQ Tokens kopen

Je bent nu klaar om PRQ te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PRQ voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PRQ. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PRQ koers pagina gaan. Op deze pagina vind je PARSIQ Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met PARSIQ

Wij hebben 17 exchanges in de vergelijk tool die PARSIQ verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PRQ bewaren

Je kan PRQ bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PRQ tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar PARSIQ-token kopen Vind een exchange om PRQ te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je PARSIQ tokens verkopen Je kan jouw PRQ verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw PARSIQ tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PRQ wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PRQ dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief PARSIQ Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PRQ zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PRQ
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)