Waar Pastel kopen

PASTEL KOERS

€ 0.00014969

+1.71 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

PSL naar EUR

*
PSL

$ 0.00014392

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Pastel

De Pastel koers van vandaag is €0.00014969 met een 24 uurs handelsvolume van €134,710. Wij werken de PSL koers in realtime bij naar EUR. Pastel is de afgelopen 24 uur met 1.71 toegenomen. Pastel staat in de Crypto.nl ranglijst op #2404, met een marktkapitalisatie van €1,655,381. Er zijn 11,487,670,470 van de 15,026,917,709.35 PSL tokens in circulatie. Wil je Pastel kopen? Ga dan naar de Pastel exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Pastel snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Pastel

Hoe koop je Pastel Token (PSL)

Leer hoe je eenvoudig Pastel Token (PSL) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Pastel Token (PSL) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PSL:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Pastel met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PSL wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PSL vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PSL te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

4
*
HitBTC

Points:

50

Rating:

0

5
*
FMFW.io

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Pastel Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PSL met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Pastel Tokens kopen

Je bent nu klaar om PSL te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PSL voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PSL. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PSL koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Pastel Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Pastel

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Pastel verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PSL bewaren

Je kan PSL bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PSL tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Pastel-token kopen Vind een exchange om PSL te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Pastel tokens verkopen Je kan jouw PSL verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Pastel tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PSL wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PSL dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Pastel Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PSL zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PSL
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)