Waar Perpetual Protocol kopen

PERPETUAL PROTOCOL KOERS

€ 1,08

-3.35 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

PERP naar EUR

*
PERP

€ 1,08

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Perpetual Protocol

De Perpetual Protocol koers van vandaag is €1.08 met een 24 uurs handelsvolume van €5,862,098. Wij werken de PERP koers in realtime bij naar EUR. Perpetual Protocol is de afgelopen 24 uur met 3.35 gedaald. Perpetual Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #543, met een marktkapitalisatie van €78,439,600. Er zijn 72,609,864 van de 150,000,000 PERP tokens in circulatie. Wil je Perpetual Protocol kopen? Ga dan naar de Perpetual Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Perpetual Protocol snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Perpetual Protocol

Hoe koop je Perpetual Protocol Token (PERP)

Leer hoe je eenvoudig Perpetual Protocol Token (PERP) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Perpetual Protocol Token (PERP) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PERP:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Perpetual Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PERP wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PERP vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PERP te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Perpetual Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PERP met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Perpetual Protocol Tokens kopen

Je bent nu klaar om PERP te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PERP voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PERP. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PERP koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Perpetual Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Perpetual Protocol

Wij hebben 67 exchanges in de vergelijk tool die Perpetual Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PERP bewaren

Je kan PERP bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PERP tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Perpetual Protocol-token kopen Vind een exchange om PERP te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Perpetual Protocol tokens verkopen Je kan jouw PERP verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Perpetual Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PERP wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PERP dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Perpetual Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PERP zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PERP
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)