Waar Phoenix Global [OLD] kopen

  PHOENIX GLOBAL [OLD] KOERS

  0.00910901

  -0.42 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  PHB naar EUR

  *
  PHB

  0.00910901

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Phoenix Global [OLD]

  De Phoenix Global [OLD] koers van vandaag is €0.00910901 met een 24 uurs handelsvolume van €32. Wij werken de PHB koers in realtime bij naar EUR. Phoenix Global [OLD] is de afgelopen 24 uur met 0.72 gedaald. Phoenix Global [OLD] staat in de Crypto.nl ranglijst op #658, met een marktkapitalisatie van €31.75. Er zijn 3,386,665,894 van de 3,391,976,087.024 PHB tokens in circulatie. Wil je Phoenix Global [OLD] kopen? Ga dan naar de Phoenix Global [OLD] exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Phoenix Global [OLD] snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Phoenix Global [OLD]

  Hoe koop je Phoenix Global [OLD] Token (PHB)

  Leer hoe je eenvoudig Phoenix Global [OLD] Token (PHB) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Phoenix Global [OLD] Token (PHB) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PHB:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Phoenix Global [OLD] met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je PHB wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PHB vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PHB te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Binance

  Price:

  € 0,74

  Points:

  50

  Rating:

  4.8

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Phoenix Global [OLD] Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PHB met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Phoenix Global [OLD] Tokens kopen

  Je bent nu klaar om PHB te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PHB voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PHB. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PHB koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Phoenix Global [OLD] Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Phoenix Global [OLD]

  Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Phoenix Global [OLD] verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar PHB bewaren

  Je kan PHB bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PHB tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Phoenix Global [OLD]-token kopen Vind een exchange om PHB te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Phoenix Global [OLD] tokens verkopen Je kan jouw PHB verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Phoenix Global [OLD] tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PHB wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PHB dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Phoenix Global [OLD] Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PHB zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met PHB
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)