Waar PinkSale kopen

PINKSALE KOERS

€ 259,63

0

1D

7D

30D

1Y

ALL

PINKSALE naar EUR

*
PINKSALE

€ 259,79

Koers

0.00

Transactiekosten

Over PinkSale

De PinkSale koers van vandaag is €259.63 met een 24 uurs handelsvolume van €2,982. Wij werken de PINKSALE koers in realtime bij naar EUR. PinkSale is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. PinkSale staat in de Crypto.nl ranglijst op #952, met een marktkapitalisatie van €25,959,657. Er zijn 100,000 van de 100,000 PINKSALE tokens in circulatie. Wil je PinkSale kopen? Ga dan naar de PinkSale exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om PinkSale snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over PinkSale

Hoe koop je PinkSale Token (PINKSALE)

Leer hoe je eenvoudig PinkSale Token (PINKSALE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. PinkSale Token (PINKSALE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PINKSALE:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van PinkSale met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PINKSALE wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PINKSALE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PINKSALE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en PinkSale Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PINKSALE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: PinkSale Tokens kopen

Je bent nu klaar om PINKSALE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PINKSALE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PINKSALE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PINKSALE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je PinkSale Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met PinkSale

Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die PinkSale verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PINKSALE bewaren

Je kan PINKSALE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PINKSALE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar PinkSale-token kopen Vind een exchange om PINKSALE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je PinkSale tokens verkopen Je kan jouw PINKSALE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw PinkSale tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PINKSALE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PINKSALE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief PinkSale Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PINKSALE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PINKSALE
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)