Waar Placeholders kopen

PLACEHOLDERS KOERS

0.0307886

0

1D

7D

30D

YTD

ALL

PHL naar EUR

*
PHL

0.0307886

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Placeholders

De Placeholders koers van vandaag is €0.0307886 met een 24 uurs handelsvolume van €2,102. Wij werken de PHL koers in realtime bij naar EUR. Placeholders is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Placeholders staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €2,101.91. Er zijn 0 van de 10,500,000 PHL tokens in circulatie. Wil je Bitcoin kopen? Ga dan naar de Placeholders exchnage pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bitcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Placeholders

Hoe koop je Placeholders Token (PHL)

Leer hoe je eenvoudig Placeholders Token (PHL) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Placeholders Token (PHL) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PHL:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Placeholders met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PHL wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PHL vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PHL te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Placeholders Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PHL met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Placeholders Tokens kopen

Je bent nu klaar om PHL te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PHL voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PHL. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PHL koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Placeholders Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Placeholders

Wij hebben 0 exchanges in de vergelijk tool die Placeholders verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PHL bewaren

Je kan PHL bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PHL tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Placeholders-token kopen Vind een exchange om PHL te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Placeholders tokens verkopen Je kan jouw PHL verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Placeholders tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PHL wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PHL dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Placeholders Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PHL zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PHL
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)