Waar Platypus Finance kopen

  PLATYPUS FINANCE KOERS

  0.01559147

  -0.77 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  PTP naar EUR

  *
  PTP

  0.01559147

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Platypus Finance

  De Platypus Finance koers van vandaag is €0.01559147 met een 24 uurs handelsvolume van €41,663. Wij werken de PTP koers in realtime bij naar EUR. Platypus Finance is de afgelopen 24 uur met 0.50 gedaald. Platypus Finance staat in de Crypto.nl ranglijst op #2396, met een marktkapitalisatie van €41,663. Er zijn 80,634,684 van de 300,000,000 PTP tokens in circulatie. Wil je Platypus Finance kopen? Ga dan naar de Platypus Finance exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Platypus Finance snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Platypus Finance

  Hoe koop je Platypus Finance Token (PTP)

  Leer hoe je eenvoudig Platypus Finance Token (PTP) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Platypus Finance Token (PTP) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PTP:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Platypus Finance met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je PTP wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PTP vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PTP te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  LATOKEN

  Price:

  € 0,15

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  BKEX

  Price:

  € 0,03

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  CoinEx

  Price:

  € 0,02

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  Trader Joe (Avalanche)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Platypus Finance Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PTP met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Platypus Finance Tokens kopen

  Je bent nu klaar om PTP te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PTP voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PTP. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PTP koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Platypus Finance Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Platypus Finance

  Wij hebben 6 exchanges in de vergelijk tool die Platypus Finance verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar PTP bewaren

  Je kan PTP bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PTP tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Platypus Finance-token kopen Vind een exchange om PTP te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Platypus Finance tokens verkopen Je kan jouw PTP verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Platypus Finance tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PTP wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PTP dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Platypus Finance Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PTP zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met PTP
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)