Waar Playcent kopen

PLAYCENT KOERS

0.00479242

+2.86 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

PCNT naar EUR

*
PCNT

0.00479242

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Playcent

De Playcent koers van vandaag is €0.00479242 met een 24 uurs handelsvolume van €18,736. Wij werken de PCNT koers in realtime bij naar EUR. Playcent is de afgelopen 24 uur met 2.82 toegenomen. Playcent staat in de Crypto.nl ranglijst op #2948, met een marktkapitalisatie van €18,735.95. Er zijn 27,341,255 van de 60,000,000 PCNT tokens in circulatie. Wil je Playcent kopen? Ga dan naar de Playcent exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Playcent snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Playcent

Hoe koop je Playcent Token (PCNT)

Leer hoe je eenvoudig Playcent Token (PCNT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Playcent Token (PCNT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PCNT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Playcent met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PCNT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PCNT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PCNT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Gate.io

Price:

€ 0,01

Points:

50

Rating:

0


2
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


3
*
Bitbns

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Playcent Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PCNT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Playcent Tokens kopen

Je bent nu klaar om PCNT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PCNT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PCNT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PCNT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Playcent Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Playcent

Wij hebben 3 exchanges in de vergelijk tool die Playcent verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PCNT bewaren

Je kan PCNT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PCNT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Playcent-token kopen Vind een exchange om PCNT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Playcent tokens verkopen Je kan jouw PCNT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Playcent tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PCNT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PCNT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Playcent Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PCNT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PCNT
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)