Waar Pluton kopen

  PLUTON KOERS

  5.54

  -1.06 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  PLU naar EUR

  *
  PLU

  5.54

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Pluton

  De Pluton koers van vandaag is €5.54 met een 24 uurs handelsvolume van €170,662. Wij werken de PLU koers in realtime bij naar EUR. Pluton is de afgelopen 24 uur met 1.21 gedaald. Pluton staat in de Crypto.nl ranglijst op #768, met een marktkapitalisatie van €170,662. Er zijn 4,350,183 van de 20,000,000 PLU tokens in circulatie. Wil je Pluton kopen? Ga dan naar de Pluton exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Pluton snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Pluton

  Hoe koop je Pluton Token (PLU)

  Leer hoe je eenvoudig Pluton Token (PLU) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Pluton Token (PLU) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PLU:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Pluton met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je PLU wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PLU vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PLU te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  KuCoin

  Price:

  € 6,13

  Points:

  50

  Rating:

  3.8


  2
  *
  Hoo

  Price:

  € 7,06

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  HTX

  Price:

  € 6,48

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  ProBit Global

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  HitBTC

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Pluton Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PLU met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Pluton Tokens kopen

  Je bent nu klaar om PLU te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PLU voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PLU. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PLU koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Pluton Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Pluton

  Wij hebben 8 exchanges in de vergelijk tool die Pluton verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar PLU bewaren

  Je kan PLU bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PLU tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Pluton-token kopen Vind een exchange om PLU te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Pluton tokens verkopen Je kan jouw PLU verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Pluton tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PLU wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PLU dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Pluton Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PLU zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met PLU
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)