Waar Power Ledger kopen

  POWER LEDGER KOERS

  0.256065

  +2.87 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  POWR naar EUR

  *
  POWR

  0.256065

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Power Ledger

  De Power Ledger koers van vandaag is €0.256065 met een 24 uurs handelsvolume van €5,256,425. Wij werken de POWR koers in realtime bij naar EUR. Power Ledger is de afgelopen 24 uur met 2.87 toegenomen. Power Ledger staat in de Crypto.nl ranglijst op #289, met een marktkapitalisatie van €5,256,425. Er zijn 429,712,892 van de 1,000,000,000 POWR tokens in circulatie. Wil je Power Ledger kopen? Ga dan naar de Power Ledger exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Power Ledger snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Power Ledger

  Hoe koop je Power Ledger Token (POWR)

  Leer hoe je eenvoudig Power Ledger Token (POWR) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Power Ledger Token (POWR) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van POWR:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Power Ledger met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je POWR wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van POWR vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om POWR te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Bitvavo

  Price:

  € 0,13

  Points:

  50

  Rating:

  4.8


  2
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,14

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  3
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,13

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  Uniswap v2

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  ZT

  Price:

  € 0,11

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Power Ledger Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om POWR met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Power Ledger Tokens kopen

  Je bent nu klaar om POWR te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om POWR voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van POWR. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ POWR koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Power Ledger Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Power Ledger

  Wij hebben 41 exchanges in de vergelijk tool die Power Ledger verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar POWR bewaren

  Je kan POWR bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de POWR tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Power Ledger-token kopen Vind een exchange om POWR te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Power Ledger tokens verkopen Je kan jouw POWR verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Power Ledger tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw POWR wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan POWR dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Power Ledger Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van POWR zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met POWR
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)